Over

Daniël Renger

Mijn naam is Daniël Renger. Ik ben de oprichter en eigenaar van Renger Finance. Na mijn SPD-opleiding heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt als bedrijfsadministrateur. Vervolgens heb ik een aantal jaar op een financieel adviesbureau gewerkt. Daarna heb ik jarenlang in leidinggevende posities en als begrotingsverantwoordelijke non-profit organisaties geleid en aangestuurd. Echter het financiële werk trok en ik ben weer een aantal jaren binnen het MKB actief in de financiële administratie. Omdat ZZP-ers mij begonnen te vragen om voor hen de administratie te verzorgen heb ik me gespecialiseerd in het opzetten, inrichten, verzorgen van bedrijfsadministraties en belastingzaken van ZZP-ers. Daarnaast ben ik actief werkzaam voor BV’s, stichtingen en ook particulieren vinden voor hun IB-aangifte hun weg naar mij.

Met 10 jaar werkervaring in het financiële werkveld is de tijd gekomen om mijn kennis en diensten aan te bieden via Renger Finance.

Mijn eerste zorg is om jouw persoonlijk van dienst te zijn, te weten wat je drijft, waar je behoeften liggen en op welke wijze ik zo goed mogelijk kan aansluiten bij jouw vraag. Ik vind het geweldig om de persoon te leren kennen die het bedrijf leidt om zo je optimaal te kunnen helpen in het ontzorgen op financieel en administratief gebied. Daarnaast om je van de juiste financiële informatie te voorzien zodat jij onderbouwde keuzen kunt maken voor de toekomst van jouw bedrijf.

Omdat ik het belangrijk vind dat jij het advies krijgt wat jij verdient werk ik samen met een zeer ervaren registeraccountant Wim Hart.

Wim Hart

Wim heeft een brede expertise op het terrein van financiën, accountancy en corporate finance. Hij heeft ruim twintig jaar eerst vier jaar als medewerker en daarna als partner gewerkt als registeraccountant en adviseur voor familiebedrijven in Nederland, van groot tot klein. Daarmee heeft hij een grote affiniteit met alle soorten uitdagingen die optreden in het Nederlands MKB. Daarna heeft hij tien jaar gewerkt als CFO voor een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking, en stelt hij zich nu als adviseur beschikbaar aan bedrijven met een missie. Bij één van die bedrijven is sprake van een vruchtbare samenwerking met Renger Finance. Die samenwerking willen we ook aan andere bedrijven aanbieden.

Onze samenwerking vormt een tandem die zorgt voor persoonlijk, betrouwbaar en gedegen werk en advies.

ZZP boekhouding - Daniel Renger - Renger Finance